Over Verantwoorde Feesten


Verantwoorde Feesten is bedacht en op gericht door Mitchel de Rooy (18), bij velen beter bekend onder zijn artiestennaam “DJ MitchL”.

Na ruim anderhalf jaar voorbereidingen treffen, gesprekken voeren, en zoeken naar de juiste mensen die volledig achter het concept staan, is het gelukt om een waanzinnig enthousiast team van professionals en vrijwilligers bij elkaar te krijgen die staan te popelen om Verantwoorde Feesten succesvol in de markt te zetten. Kijk onder de knop "CREW" voor meer informatie over ons vaste team van medewerkers.

Naast het, inmiddels bekende, verantwoorde karakter van ons unieke concept, kijken we ook naar andere "verantwoorde" aspecten waar we als bedrijf rekening mee houden, zo werken we enkel met LED verlichtingen in onze shows, werken we enkel met biologisch afbreekbare confetti, gebruiken we gerecycled papier voor onze flyers/posters en wordt onze gehele administratie digitaal uitgevoerd en opgeslagen, printers zijn bij ons taboe. We blijven continu kijken, en monitoren, waar we onszelf kunnen verbeteren en bij kunnen dragen aan een beter milieu, tips hierover zijn uiteraard van harte welkom!

Doelstelling van Verantwoorde Feesten:

Een Verantwoord Feest is een "awareness-event" Door jongeren in hun eigen omgeving/gebied (op een feest met vrienden en/of klasgenoten), en in hun eigen vrije tijd (ze zijn vrijwillig aanwezig), op een unieke wijze te voorzien van informatie, handvaten en hulpmiddelen over de drie actuele onderwerpen waar we aandacht aan besteden, hopen we het bewustzijn op deze gebieden aan te spreken en te vergroten.

Door te laten zien, en beleven, dat het zeer goed mogelijk is om een erg leuk feest te hebben zonder alcohol, tabak, (permanente) gehoorbeschadiging, en met respect voor elkaar, hopen we de jongeren beter voorbereid te hebben op het echte uitgaansleven, met de wetenschap dat het ECHT mogelijk is om het "anders" te doen.

 

 

 

DJ MitchL (Oprichter Verantwoorde Feesten) met Patricia Bolwerk (Oprichtster Stichting Stop Pesten Nu).

Realisatie: Nederland-Site