Verenigingen


Elke vereniging met een jongeren afdeling in de gelederen heeft wel eens een reden voor een feestje. Dat kan een jubileum feest zijn, een kampioensfeest of gewoon het jaarlijks terugkerende feest. Dit kan bij de scouting zijn, bij een voetbalclub, turnvereniging, hockeyclub etc.etc.

Verantwoorde Feesten verzorgt feesten met een verantwoord karakter en een hoog feestgehalte in de breedste zin van het woord. Van een “drive in show” tot volledige show met licht en special effects, van het leveren van partytenten in alle maten tot de volledige aankleding van zaal/tent, inclusief DJ’s en/of artiesten.
Ook het inpassen van thema’s als Halloween, kerst etc.etc. bestaat tot de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden.

Welke optie u ook kiest als vereniging, de informatiestand met informatie en folders over de drie actuele onderwerpen waar wij aandacht aan besteden, is altijd aanwezig. Verder wordt o.a. het geluidsniveau afgesteld op een niveau wat acceptabel is met het gebruik van oordoppen. Deze oordoppen worden tegen sterk gereduceerde prijzen aangeboden in de informatiestand. Dit alles volgens het convenant “Preventie gehoorschade muzieksector”, een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Vereniging van Nederlandse poppodia en festivals en de Vereniging van evenementenmakers. Download HIER uw eigen exemplaar.
Advies in deze is, om de oordoppen op te nemen in de entreeprijs voor het feest, waardoor elke bezoek(st)er in het bezit komt van herbruikbare oordoppen in een handige sleutelhanger van het beproefde merk Pluggerz (als beste uit de test in Vara consumenteprogramma KASSA!)

Gezien de doelgroep van Verantwoorde Feesten, jongeren van 12 t/m 17 jaar, is elk feest van ons een feest van NIX! Dit betekent, géén alcohol en géén tabak op, in en om een Verantwoord Feest.

Ook de fotowand, waar bezoek(st)ers op de foto kunnen om een statement te maken tegen pesten,
 is op elk feest aanwezig. Foto’s zijn na het feest gratis te downloaden op de Facebook pagina van Verantwoorde Feesten.

U krijgt, als vereniging, ruim voldoende flyers aangeleverd om elk lid of genodigde te voorzien van een flyer voor het thuisfront met daarop belangrijke informatie als datum, tijdstip, locatie, DJ’s/artietsen etc., maar ook met inhoudelijke informatie over het verantwoorde karakter van deze feestavond en verwijzingen naar websites met informatie voor ouders/verzorgers. Tevens voorzien wij u van posters om het feest aan te kunnen kondigen op strategische locaties in uw clubhuis, kantine, kleedkamers etc.
Daarnaast wordt ook op social media uw feest gecommuniceerd en kunnen bezoek(st)ers interactief reageren op het evenement (inhoud van berichten, foto’s, video’s wordt streng gecontroleerd en Verantwoorde Feesten behoudt zich het recht voor om berichten te verwijderen en mensen te blokkeren en aan te geven voor geplaatste inhoud en/of spamberichten).

Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden voor uw vereniging en laat zien/horen waar uw vereniging voor staat!


Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen via de contactgegevens op de contactpagina. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar en beantwoorden al uw vragen uiterlijk binnen 1 werkdag. Uiteraard komen wij graag persoonlijk uw vereniging/club bezoeken om gezamenlijk tot passend maatwerk te komen wat bij uw vereniging/club past. Door alles in eigen beheer uit te voeren (licht- en geluidsapparatuur, transport, technici (zowel professioneel als studenten van technische opleidingen), bemanning informatiestand, DJ’s/artiesten etc.etc.) kunnen wij zeer scherpe prijzen bieden voor een volledig verzorgde feestavond met een verantwoord karakter!

Hopelijk tot snel, met een verantwoorde groet,

Team “Verantwoorde Feesten”

 

Realisatie: Nederland-Site