Stilte disco & lichtshow


In samenwerking met SIPP (Sound Input Per Person) biedt Verantwoorde Feesten een "geluidsarm" feestconcept waarin de bezoeker zelf onderdeel uitmaakt van de LED-lichtshow.

Géén geluidsoverlast, langdurige gunningstrajecten en toch een spraakmakend evenement? Het bestaat echt:

Door het gebruik van hoge kwaliteits koptelefoons welke zijn voorzien van duurzame LED licht-technologie, beleef je dit event op totaal andere wijze dan je gewend bent. 

Het geluid is zo zuiver, alsof je naast de muziekbron zit, je kan er zelfs voor kiezen om meerdere muziekbronnen aan te bieden, de bezoek(st)er kiest dan zelf naar welke muziek of DJ hij/zij luistert.

Door de geintegreerde verlichting in de koptelefoon, welke op verschillende manieren aangestuurd kan worden, maakt iedereen deel uit van de bewegende lichtshow in alle mogelijke kleuren.

Zelf de mogelijkheid hebben om het volume aan te passen naar jouw (veilige en verantwoorde) wens, gezellig en verstaanbaar kletsen met je klasgenoten, vrienden of vriendinnen, zonder te je stem te moeten verheffen en genieten van het uitzicht door de lichtshow die je medebezoekers maken met hun koptelefoon.

Geen geluidsoverlast en de meest hippe en trending manier om te feesten op uw school, vereniging, gemeente of festival? Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden en ins- en outs van dit unieke concept waar uw bezoek(st)ers geheid nog lang over na praten.

Realisatie: Nederland-Site