Clubs/Zalen/Poppodia


Bent u eigenaar, beheerder of exploitant van een bestaande horecagelegenheid en beseft u als geen ander dat de jeugd de toekomst heeft? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Jongeren van 12 t/m 17 jaar zijn te “groot” voor de kinderdisco’s en te “klein” voor de volwassen feesten. Met een “Verantwoord Feest” in uw locatie laat u zien hoe jongeren, verantwoord en veilig, kunnen wennen aan het echte uitgaansleven. Door het geluidsniveau vast te zetten op een niveau wat acceptabel is met het gebruik van oordoppen voldoet u aan het convenant “Preventie Gehoorschade Muzieksector” en verzorgen wij het overige gedeelte uit het convenant (metingen, logboek, oordoppen aanbieden). Download HIER uw eigen versie van het convenant, een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Vereniging van poppodia en festivals en de Vereniging van evenementenmakers.

Wij verzorgen, samen met uw beschikbare kanalen, de promotie voor het evenement en de vaste onderdelen uit het verantwoorde concept. Zo is onze informatiestand met informatie en folders over de drie actuele aandachtspunten van Verantwoorde Feesten altijd aanwezig, incl. bemanning en verzorgen wij de korte video’s op de videoschermen (indien niet aanwezig hebben wij deze voorradig). Naast gehoorbescherming besteden wij ook aandacht aan “Stop Pesten Nu” en NIX18.
Bezoekers kunnen, gratis, een statement maken tegen pesten door op, de voor Stop Pesten NU karakteristieke wijze, op de foto te gaan voor een speciale fotowand. De foto is in de week, tegelijk met de overige party-pics, gratis te downloaden op de Facebook pagina van “Verantwoorde Feesten”en op uw eigen website en social media kanalen.
Dat elk “Verantwoord Feest” een feest van NIX is, spreekt voor zich. Alcohol of tabak zijn absoluut niet toegestaan en hier wordt streng op gecontroleerd. Uiteraard gaat alles in overleg met uw deurbeleid en beveiliging.

“Verantwoorde Feesten” werkt verder met de beste DJ’s en artiesten die weten wat de jeugd aanspreekt. Door ons uitgebreide netwerk verzorgen wij, telkens weer, een divers en aansprekend programma.

Grijpt u deze kans, om de jongeren van vandaag, kennis te laten maken met uw locatie en gelooft u er in dat het zeer goed mogelijk is om een knalfeest te organiseren zonder het risico op (blijvende) gehoorschade, met respect voor elkaar en zonder alcohol en tabak? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden.

Download HIER onze digitale presentatie map en mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen via de contactgegevens op onze contactpagina. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij beantwoorden uw vragen binnen een werkdag.
Uiteraard komen wij ook graag in een persoonlijk gesprek de talloze mogelijkheden bespreken.

Hopelijk tot snel, met een verantwoorde groet,

Team “Verantwoorde Feesten”

 

Realisatie: Nederland-Site