"Verantwoorde Feesten" & "YOUNGSTERS!" in de media


"YOUNGSTERS!" op de Meerpaaldagen in Dronten

Op zaterdag 12 augustus vond "YOUNGSTERS! at de Meerpaaldagen 2017 plaats in Theater De Meerpaal te Dronten

Zanger "Gio" wordt geinterviewd door de media-crew van de Meerpaaldagen Dronten

Naast optredens van Laura Fischer (finaliste in TV shows "Holland's Got Talent" en "Next Boy/Girl Band"), DJ MitchL (founder van VF en YOUNGSTERS), Pieter Gabriël, Pest One (rapper/zanger en ambassadeur van Stichting Stop Pesten NU!), DJ Kai en de winnares van de DJ contest "Niky Hendrix's", was de populaire zanger Gio DE blikvanger tijdens deze editie van "YOUNGSTERS!"

Check de Facebook pagina van "YOUNGSTERS!" voor alle foto's:
www.facebook.com/youngstersfeesten

Voor mediaberichten over "YOUNGSTERS!" tijdens de Meerpaaldagen 2017, klik op de volgende links:

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/150276/dronten-45-000-bezoekers-voor-meerpaaldagen?dossier=717

http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/150269/dronten-feest-om-dragen-oordoppen-populair-te-maken


Lovende kritieken voor 1ste voorlichtingsdag VF

Op woensdag 21 juni 2017 vond de eerste voorlichtingsdag "nieuwe stijl" plaats in theater De Meerpaal te Dronten. De recensies over deze unieke "premiere" waren zeer lovend en biedt de organisatie perspectief voor het landelijk uitrollen van dit concept.


VF presenteert "YOUNGSTERS!" concept (vernieuwende voorlichtingscampagne + verantwoord feest) tijdens de Meerpaaldagen in Dronten

De Meerpaaldagen in Dronten hebben de Nederlandse primeur binnengehaald met het concept "YOUNGSTERS!" van Verantwoorde Feesten i.s.m. Audivers. Een spraakmakend concept waar voorlichting een nieuwe dimensie krijgt. Omroep Flevoland had al lucht gekregen van dit nieuwtje en belde met Gerben van de Pas voor meer informatie (kopieer link in uw browser):

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/148231/dronten-voorlichtingsdag-over-pesten-en-gehoorbeschadiging


V-tv op bezoek bij stakeholders Verantwoorde Feesten

V-tv was onlangs op bezoek bij twee stakeholders van Verantwoorde Feesten; de Nationale Hoorstichting / Oorcheck.nl en de stichting Stop Pesten Nu. Deze stakeholders voorzien Verantwoorde Feesten van relevante en up-to-date informatie op hun eigen, gespecialiseerde, gebied en ondersteunen de evenementen met folders en decoratiemiddelen. Bekijk hier de interviews met vertegenwoordigsters van respectievelijk, de Nationale Hoorstichting/Oorcheck (Mevr. Kelly Coenen) en de stichting Stop Pesten Nu (Mevr. Patricia Bolwerk).

V-tv op bezoek bij de Nationale Hoorstichting

V-tv op bezoek bij de Stichting Stop Pesten Nu!


DJ MitchL, oprichter van Verantwoorde Feesten, krijgt support van (wereld)beroemde DJ's

 

DJ MitchL (18) vertelt overal waar hij draait/komt, en collega DJ's treft, enthousiast over zijn concept voor Verantwoorde school- en jeugdfeesten. Dat zij waardering hebben voor zijn inzet en hem volledig supporten blijkt uit de vele positieve reacties die hij krijgt en de wil om samen met MitchL op de foto te gaan om een statement te maken tegen pesten, één van de drie actuele onderwerpen waar MitchL aandacht aan besteed in zijn concept.

Op de website en social media pagina's van de Stichting Stop Pesten Nu zijn de verschillende DJ's, waaronder Roog, Afrojack, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lost Fequencies en Faya (Fajah Lourens), te zien,op de voor Stop Pesten NU, zo karakteristieke wijze, nl zwart-wit foto's met het opvallende oranje polsbandje van de Stichting.

Door bezoek(st)ers op een Verantwoord Feest ook de kans te geven om zo op de foto te gaan,hoopt hij het bewustzijn onder jongeren te vergroten en ze na te laten denken over de gevolgen van pesten, en het feit dat Stop Pesten Nu, toch echt bij jezelf begint!

Klik HIER voor de webpagina van de Stichting Stop Pesten Nu en zie welke (wereld)beroemde DJ's en andere BN-ers, al een statement maakten en zeggen: Ik Stop Pesten Nu!

DJ MitchL en ROOG  tijdens "The White Island Xperience", oktober 2015.

 

Realisatie: Nederland-Site